Foredrag og workshop

Dropp jakten på det perfekte 

Bli modig!

DSC_1362.JPG

Kontakt oss

Navn *

E-post *

Emne

Beskjed

Takk! Melding er sendt.

Telefon

977 99 603

Mail

post@charliemedia.no

Vi lever i en tid hvor kvinner kan gjøre som vi vil, bli det vi vil og være den vi vil. Likevel unnlater mange å gjøre det de aller helst ønsker, av frykt for å virke dumme, miste jobben eller tråkke noen på tærne. Det er på tide vi snur den vinden og blir modige fremfor perfekte.

Det hele startet med at jeg - Irene Mårdalen - leste boken Brave not Perfect av Reshma Saujani. Det vekket noe i meg.

Jeg har til tider vært modig. Jeg sluttet blant annet i en fast jobb i Norges største avis i 2006, for å starte for meg selv.

Jeg har krysset Hardangervidda på én dag, og jeg har vært en av landets beste skøyteløpere.

Jeg har blitt mamma to ganger og reist verden på tvers for å hente mine barn.

Og jeg har vokst opp med en far som fortalte meg at det er opp til meg selv, og at jeg kan klare det. Og når jeg ikke lykkes, er det bare å prøve på nytt.

Likevel kjenner jeg av og til - ja, for å være ærlig, ganske ofte på frykten og kanskje feigheten av å ikke være perfekt. 

Ikke fremstå som den som tjener millioner, har suksess med min business, være perfekt kone og mor og selvsagt supersprek.

Heldigvis blir det lettere etter hvert som jeg blir eldre. Skuldrene senker seg.

Samtidig ser jeg at mange av mine medsøstre også sliter. Jeg er ikke alene.

Jeg kjenner kvinner som pynter sine døtre til tennene for å gå i barnehagen. Kvinner som skifter opptil flere ganger, før de går ut døren. Kvinner som holder kjeft, fremfor å fortelle sjefen av sjefen har feil. Og kvinner som blir i relativt dårlig betalte jobber de ikke trives i, fordi de ikke har troen på å lykkes for seg selv.

Jeg vil gjøre en innsats for å snu kvinners frykt for ikke å være perfekt. Derfor har jeg utviklet og utarbeidet foredrag og workshop.

Vil du bli modigere? Ta kontakt!

PS Du kan lese mer om foredraget ved å klikke HER og om workshopen ved å klikke HER