Verdier og visjoner

VERDIER

 

Vi har som mål at du - og din bedrift - skal tjene penger på det vi gjør; bli mer synlige, få økt troverdighet og ha det gøy sammen med oss.

Kommunikasjon og markedsføring er ikke som matte - det er sjelden du kan sette to streker under svaret.

For å optimalisere innholdet vi produserer og publiserer for deg, jobber vi tett sammen med ledelse, markedsansvarlige og selgere. Vi anser dere som ekspertene - vi er formidlerne.

Vi er avhengig av et solid og nyttig samarbeid for å lykkes. Vi tror på gjensidig respekt, forståelse og ikke minst glede over ulikheter.

Vi vet at i kulturer hvor vi heier på hverandre, tolererer feil og mangler og viser raushet og glede er de organisasjoner som lykkes best.  Vi oppmuntrer til denne type samarbeid og hegner om det.

Hvis du leder en organisasjon hvor det er høyt under taket - samtidig som du forventer kvalitet og resultater - vil vi passe godt sammen.

VISJONER

Charlie Media er et lite medieselskap. Likevel har vi en unik plass i jungelen av mediebyråer, inbound markedsførere og digitale markedsledere i Norge.

Vi stammer fra journalistikken, og ser at journalistiske prinsipper og virkemidler fungerer utmerket når de settes sammen med kloke markedsførings- og salgshoder.

Vår visjon er derfor å implementere en kultur hvor vi har det gøy - samtidig som vi oppnår resultater - når vi jobber med dere.