Siste innlegg

Spiller dere på lag i din bedrift?


Vi må trygge bunnlinja. Analysere behovet. Se på resultatene. Tenke effektivitet. Og Omorganisere!

Ble du motivert nå?

Ikke jeg heller. Og i går leste jeg en kommentar av Linda Lai. Om ledelse. Den var i hvert fall motiverende.

For den tok opp et tema jeg personlig anser som usedvanlig viktig for en organisasjon og en arbeidsplass.

Nemlig: Hvordan kommuniserer ledere.

Og hva skal til for å få motiverte ansatte?

Kanskje du - som meg - har opplevd ledere som bruker pekefingeren og trusler, strammer inn på goder og nekter deg å gjøre som du vil på fritiden? Kanskje har du - som meg - hatt kolleger som er redde for at du skal være bedre enn dem. Baksnakker deg i kantina og smiler til deg når dere møtes på toalettet? Kanskje har du - som meg - opplevd kolleger eller ledere som sender mailer med STORE BOKSTAVER. Tramper i gulvet. Er oppfarende, sure og grinete?

Og ikke minst alle dem som ikke har filla peiling om hva det vil si å gjøre hverandre gode. Det er - altfor mange etter min mening - som kan mye om hvordan spille hverandre dårligst! Sende ballen i feil retning - eller kanskje verst av alt; ikke sende ballen i det hele tatt!!!

For å si det sånn: I have seen them all.... og alltid har jeg lurt på - ja, til og med spurt dem; tror du jeg nå blir mer effektiv? Jobber bedre? Mer kreativ? Og bidrar til at bunnlinja økes?

Jeg er så sikker på at trusler, skremselspropaganda og STORE BOKSTAVER er feil, at jeg til og med har laget workshop om det, som en del av min Workshop i kommunikasjon.

Fordi jeg har langt større tro på ros og anerkjennelse. På at vi bruker ord som GØY, SPENNENDE, GLAD, INTERESSANT, VI, OSS OG SAMMEN.

I Charlie Media er vi to medarbeidere. Og som min kjære kollega Kim sa forleden: "Det er ingen sjef hos oss. Vi er et team".

Og som drømmedama Trude - som har overtatt som daglig leder i selskapet mitt Spis deg glad - sa: "Jeg tror jammen vi er krutt, sammen!"

Da blir jeg glad! Superglad! Hoppende glad! Topp motivert. Energisk. Sprudlende. Effektiv. Og arbeidslysten tar meg. Det kan rett og slett ikke bli for mye av det gode!

Gjelder det deg også?

Kontakt oss
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Telefon 468 00 763
epost: post@charliemedia.no
  • Telefon
  • email_logo_edited
  • w-facebook
  • White Instagram Icon

© 2019 by Charlie Media.