Siste innlegg

Hvordan du tar det avgjør hvordan du får det


Er du blant dem som ikke har store forventninger - fordi du da slipper å bli lei deg? Eller mener du alt er opp til deg selv?

Jeg tror det handler om hvordan du tar det. Eller sagt på en annen måte:

Motgang er forkledde muligheter!

Velger du å gå igjennom livet uten store forventninger - mest av alt for å beskytte deg selv - blir du kanskje ikke lei deg. Men du blir neppe glad heller.

Og velger du det andre - og tenker at alt er opp til deg selv, til hver enkelt av oss, er det lett at du går på en smell.

For livet tar uante vendinger. Motvind kan komme, når du minst aner det. Motbakker kommer, når du minst trenger det. Personer du forventer mye av, kan gå på en smell, svikte eller ikke innfri slik du håpet.

Hvordan du takler motvind og motbakker, er avgjørende for om du lykkes med ditt prosjekt. Om du når den toppen dit du vil.

Snur du halvveis, og tenker: Det gikk ikke. Jeg gir meg? Eller tenker du - som våre beste toppidrettsutøvere - "Jeg vil tilbake! Jeg vet det går. Det vil ta lengre tid, enn jeg ønsket. Det vil koste mer, enn jeg håpet. Men jeg skal klare det. Vi vil nå dit"!

Klarer du å smile, når alt ser trist ut? Klarer du å se lyset, når alt ser mørkt ut? Klarer du å stå på videre, når alt ser håpløst ut?

Klarer du å snakke motiverende og positivt til deg selv? Kan du være den som klapper deg selv på skulderen - rister av deg motgangen - og står på til krampa tar deg?

Da tror jeg du finner veien til lykke. Til din lykke og til ditt gode liv.

I hvert fall er det den strategien jeg velger å satse på!

Kontakt oss
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Telefon 468 00 763
epost: post@charliemedia.no
  • Telefon
  • email_logo_edited
  • w-facebook
  • White Instagram Icon

© 2019 by Charlie Media.