Siste innlegg

Det koster dyrt å leie amatører


Jeg har ikke tall på antall kunder som kontakter oss fordi det har gått i stå med amatørene.

Du tror kanskje det koster skjorta å leie profesjonelle til å bygge hjemmesiden din? Fylle den med relevant, interessant og nyttig innhold? Få bilder og videoer som gjenspeiler hvem du er og hva du står for?

Vel, vår erfaring er at det koster langt mindre enn å leie amatører, venner eller familie.

Solid erfaring

I 1986 skrev jeg mine første artikler som fast ansatt journalist i avisen Hadeland - dengang på Brandbu. Jeg fortsatte i Ringerikes Blad, Asker og Bærums Budstikke og sluttet - etter 10 fantastiske år i VG - som fast ansatt i 2006.

Jeg har fortsatt å leve av skrivekunnskapene mine. Konverterte raskt til nettet, sosiale medier -ja, den digitale verden. Kunnskapene om hvordan en artikkel bygges opp - og til slutt skrives - har utviklet seg i takt med årene.

Velg proff fotograf

I tillegg tar jeg bilder. Som en amatør. Derfor velger jeg helst profesjonelle fotografer - som Bo Mathisen. En av de mest proffe i hele landet, etter min mening.

Taper du på den digitale arenaen?

Det siste året - spesielt - har jeg fått en rekke telefoner fra fortvilte entreprenører som ikke synes på Google, ikke blir sett på Facebook, ikke har trafikk på nettsiden - og som taper på den digitale arenaen. Etter hvert merker de at de også taper kunder.

De kommer fra ulike bransjer. Forskjellige størrelser på selskapene. Noen små. Noen mellomstore. Noen med dårlig råd. Andre med god råd.

Felles for dem alle er at de har brukt venner og bekjente, amatører eller seg selv for å skape trafikk, drive digital kommunikasjon og markedsføring, bli synlige, få oppmerksomhet, skaffe nye kunder.

Det har ikke funket.

Når de ringer oss, ønsker de en quick-fix. Helst billig.

Du vil tjene mer

Quick-fix kan jeg sjelden love. Men det trenger ikke ta lang tid for å få skuta på bedre kurs. Billig kan jeg definitivt love. Jeg kan til og med love mer enn det. Jeg lover at du tjener penger på å leie inn oss - eller andre profesjonelle.

Jovisst, koster det penger i en startfase. Til vi har satt oss inn i hvem dere er og hva dere vil. Når det er gjort, vil kundene komme. Først kanskje sakte, men sikkert. Deretter i hopetall.

Tar du oss på ordet?

Kontakt oss
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Telefon 468 00 763
epost: post@charliemedia.no
  • Telefon
  • email_logo_edited
  • w-facebook
  • White Instagram Icon

© 2019 by Charlie Media.