Siste innlegg

Seks gode grunner til hvorfor du bør bloggeVurderer du blogginnlegg på nettsiden din, men antar at det tar for mye tid i forhold til nytteverdien? Her får du seks gode grunner til hvorfor du bør blogge.

Først av alt; når jeg skriver om blogging, mener jeg ikke rosabloggerne - eller andre bloggere - som primært skriver om egne liv.

Jeg tenker på deg som er leder, mellomleder, kommunikasjonsansvarlig eller har ansvaret for innholdet på sosiale medier og nettsiden i bedriften din.

Du som ønsker at potensielle kunder og klienter skal finne nettopp din bedrift i jungelen av så mange konkurrenter. Du som ønsker å ha verdifullt innhold for å vise at dere er troverdige og til å stole på. Det er deg dette blogginnlegget er for.

Økt synlighet

Så tilbake til målet med dette innlegget; grunnene til hvorfor du bør blogge. Enkelte er kanskje åpenbare. Som at det gir deg økt synlighet på Google og i andre søkemotorer.

Eller som at du gir potensielle kunder og klienter en nyttig og verdifull opplevelse, når de kommer på dine nettsider og til din blogg.

Du lærer mye

En tredje er at jeg våger påstanden at du lærer mye, når du blogger. Det gjør i hvert fall jeg. Jeg lærer masse om mitt eget fag, og sørger for at jeg holder meg oppdatert.

Et fjerde - og også særdeles viktig argument for å blogge - er at du bidrar til at bedriften din er levedyktig. Uten artikler som elskes av Google og leserne, kan du forvente å sette kroken på døra raskere enn du tror.

Skap engasjement

En femte god grunn for blogging, er at du skaper engasjement. I hvert fall hvis du skriver med en god og kanskje litt vågal penn. Kanskje velge en tittel som får leserne til å stoppe opp. Komme med en overraskelse eller noe som er litt annerledes - og likevel troverdig.

Den sjette - og siste - grunnen i dette innlegget er at du - ved å blogge - bygger din egen merkevare. Skriver du dårlig, kjedelig og uten substans, er selvsagt risikoen stor for at du gjør det motsatte.

Lykke til!

Og PS: Ved å blogge, får du fantastisk innhold å spre på dine sosiale medier. Den hadde jeg nesten glemt.

Seks grunner til at du bør blogge

1. Du øker synligheten til bedriften din på Google og i andre søkemotorer

2. Du øker merkevaren til bedriften din. Dere får større troverdighet

3. Du lærer mer om eget fag. Du holder deg oppdatert

4. Du bidrar til sunnere økonomi i bedriften

5. Du skaper engasjement

6. Du bygger din egen merkevare

Kontakt oss
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Telefon 468 00 763
epost: post@charliemedia.no
  • Telefon
  • email_logo_edited
  • w-facebook
  • White Instagram Icon

© 2019 by Charlie Media.