Siste innlegg

Hva trenger vi teknologi til, hvis vi ikke har innhold?
Det er superbra med sosiale medier, roboter og algoritmer. Men hva trenger vi dem til, hvis vi ikke har innhold?

Som innholdsprodusenter jobber vi tett med analytikere og utviklere - også kalt tekniske nerder. Når det fungerer, får du optimalt utbytte av innholdet ditt.

En klok kvinne - kanskje det var en mann - sa forleden at teknologien utvikles utelukkende for å finne gode måter å spre innhold på.

Jeg er superenig.

Unik og spennene digital verden

For etter at vi - i Charlie Media - har dypdykket inn i digital kommunikasjon og markedsføring, har vi oppdaget en verden av unike, spennende, utfordrende og morsomme muligheter for å spre innhold.

For enkelte er det kanskje åpenbart. At du i dag kan spre innhold i ulike kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Twitter, egen nettside, landingssider, nyhetsbrev og naturlig nok i tradisjonelle pressemeldinger.

Teknologien gjør det mulig. Innholdsprodusenter gjør det mulig.

Vi måler og analyser

I tillegg gir teknologien oss mulighet til å måle - og analysere - innholdet. Vi ser hvilke artikler som leses mye - og hvilke som ikke er like populære. Vi kan se hvor lenge de blir lest, og vi ser om flere - eller færre - leser dem hvis vi endrer titler eller bilder.

Teknologien gjør det mulig. Innholdsprodusenter gjør det mulig.

Robotene kommer - hurra!

På toppen av det hele har vi fått roboter som oversetter artikler i hurtigtogsfart samt retter feilstavelser og skrivemåter.

Nå kommer også talegjenkjenning for fullt. Det betyr at du - når du for eksempel vil google noe - kan snakke fremfor å skrive til datamaskinen eller telefonen din.

Teknologien gjør det mulig. Innholdsprodusenter gjør det mulig.

Derfor er det nødvendig at vi - som innholdsprodusenter - jobber tett på og med teknologiske superhjerner. Sammen er vi nemlig dynamitt.

Slik fungerer teknologi og innholdsproduksjon sammen

  • Tekniske genier utvikler plattformer hvor innholdsprodusenter kan spre budskap

  • Utviklere vrir og skrur på algoritmer som innholdsprodusenter kan utnytte slik at de rette personene får det budskapet de vil ha

  • Roboter hjelper deg med å finne innhold du vil ha raskt takket være innholdsprodusenter

Kontakt oss
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Telefon 468 00 763
epost: post@charliemedia.no
  • Telefon
  • email_logo_edited
  • w-facebook
  • White Instagram Icon

© 2019 by Charlie Media.