Styrk ditt team med oss på laget

Mangler du kommunikasjon- og markedsavdeling? Eller er avdelingen fylt til randen av oppgaver? Med oss på laget får du erfarne, kreative og grundige innholds-produsenter.
Torkel portrett.jpeg

Erfaringsmessig sliter mange med å drifte egne nettsider, sosiale medier, nyhetsbrev, foreta PR-virksomhet - ja, alt innholdet som kreves for å drive god kommunikasjon og markedsføring. Med oss på laget får du noen ekstra hender uten at det koster skjorta.

Kontakt oss

Navn *

E-post *

Emne

Beskjed

Takk! Melding er sendt.

Kontaktinformasjon:

Telefon

468 00 763

 

Mail post@charliemedia.no

Sliter dine ansatte i kommunikasjons- og markedsavdelingen med å skrive gode historier, publisere i ulike sosiale medier, drifte blogger og utføre tradisjonelle PR-oppgaver?

 

Eller ønsker dere å leie - i stedet for å ansette - kommunikasjons- og markeds-ekspertise?

Dette får dere med oss på laget

Vi er et selskap som leverer disse tjenestene. Vi er erfarne, garvede journalister, fotografer og analytikere som bidrar med følgende:

1. Vi har sterke skrivekunnskaper. Vi har jobbet i norske papirutgaver siden midten av 80-tallet og fulgt overgangen til digitale medier. Vi er vant til å gjøre grundig research, levere raskt, skrive gode feature-artikler, saker med nyhetsverdi og dybdeintervjuer. 

2. Vi evner å formidle komplisert informasjon forståelig. Vi er vant til å lese - og redigere - forskningsrapporter og fagartikler slik at både Google og leserne dine forstår dem.

3. Vi er vant med å dypdykke i organisasjoner for å forstå din bedrifts DNA. Vi jobber tett med din bedrift og dine ansatte; blir kjent med kulturen og uttrykket du ønsker å oppnå. Det formidler vi i de kanalene du vil være.

4. Vi håndterer søkeoptimalisering (SEO) og bruker nøkkelord der det passer i tekstene. Vi jobber tett med analytikere for å integrere ordene på riktig sted til riktig tid - slik at det blir troverdig.

5. Vi har redigerings-kunnskap og er vant til å redigere både fagartikler og artikler skrevet av frilansere.

6. Vi har design-erfaring og har tegnet flere tusen avis-sider.

7. Vi jobber i ulike publiseringsløsninger.

Du kan bli straffet av Google og leserne

Hvis tekst, foto og bilder produseres og publiseres med venstrehånda, er jobben bortkastet.

 

Dårlige artikler straffes av søkemotorene og kundene dine. Kundene forsvinner raskere enn de kommer, både til nettstedet ditt og dine sosiale kanaler. Det skal mye til før de åpner nyhetsbrevene dine.

 

Kreves produksjon

Vi produserer innhold til alle dine kanaler - hvis du vil. Vi leverer artikler, bilder og videoer basert på grundig journalistisk håndverk. Vi vet hva som kreves av research, hvilke vinklinger som egner seg og hva slags språk som passer.

 

Med oss på laget får du garvede journalister som tar ansvar for produksjon og fremdrift. I tillegg får du kreative design-øyne, analyser av erfarne samt hyggelige og samarbeidsvillige nye hoder.

 

Grundige

Vi går grundig til verks og blir kjent med organisasjonen, menneskene, kulturen og produktene eller tjenestene. Produksjon skjer parallelt.

Vi er små, fleksible og med evne til å snu oss rundt når det kreves. Vi er vant til å jobbe etter deadlines, vant til å jobbe etter mål, vant til å gjøre komplekse saker enkle å lese.

 

Pris

Du tenker kanskje at vi leverer kostbare tjenester. Vi selger oss ikke på billigsalg, men opplever at vi er langt rimeligere enn store byråer.

 

Fordi vi er små, bruker vi lite - eller ingenting - på administrasjon og lange møter. Hos oss står produksjon i høysetet. Det er innhold vi lever av og innhold vi elsker å produsere.

 

Kvaliteten går vi aldri på akkord med. Du kan være trygg på at det vi leverer, vil kundene dine sette pris på.

Relaterte saker