Webinar

Din egen TV-kanal digitalt

I et live webinar når du ut til de som er superinteressert i å høre fra akkurat deg og det du har å by på. Du kan også snakke med dem underveis.
Med live webinar når du de kundene du vil

Kontakt oss

Navn *

E-post *

Emne

Beskjed

Takk! Melding er sendt.

Telefon

468 00 763

Mail

post@charliemedia.no

Hello - i et webinar kan du kommunisere med et dedikert publikum.

Ønsker du å nå dem som virkelig er interessert i det du leverer? Vil du ha mulighet til å snakke med dem direkte og få førstehånds informasjon om hvilke behov de har - og om du har løsningen de trenger?

Et webinar er en live videokonferanse hvor du - eller den du ønsker skal profilere dere - holder et foredrag om det dere har av tjenester og produkter.

Samtidig som du holder foredraget, kan seerne sende inn spørsmål til deg. De kan du enten svare på underveis - eller vente til etter at du er ferdig.

Kan lagres

I tillegg kan hele foredraget lagres, slik at flere kan se det for eksempel fra din nettside senere.

Vi hjelper deg bygge opp webinaret slik at rett innhold kommer til riktig tid. Vi bidrar med slides - hvis du trenger det - og annet innhold du ønsker å vise.

Vi bidrar også til å sy hele foredraget sammen, samt sørge for call to action-varianter når du skrur av lyset.

Og sist, men ikke minst; vi hjelper deg markedsføre webinaret i forkant, følge opp de som melder seg på og de som faller fra.

Hvem bruker webinar?

Webinar benyttes i dag av ulike selskap som ønsker å ha sin egen kanal og styre innholdet de vil publisere. 

Samtidig er dette et medium som egner seg for deg som trives foran kamera, er flink til å snakke og som er åpen for innspill fra kundene dine.